Παρασκευή, Απριλίου 19, 2024

Επιλογή Γλώσσας

DJ-MegaMenu

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 13.00 στο Αμφιθέατρο 1 της Ιατρικής Σχολής θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Εταιρίας COSEM που αφορά στην προσφορά εργασίας στην Γαλλία.

Η COSEM είναι μια ένωση ιατρικών κέντρων που δημιουργήθηκε το 1945 και περιλαμβάνει μέχρι σήμερα 15 ιατρικά και οδοντιατρικά κέντρα με ιατρική απεικόνιση και εργαστήρια ιατρικών αναλύσεων που βρίσκονται στο 5o, 8o, 9o, 10o, και 19ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Πρόσφατα η COSEM άνοιξε 6 νέα κέντρα: Εβρύ (Εσσόν), Μασσαλία, Σαιντ-Ετιέν, Καν, Ορλεάνη, Λυών, Αμιένη.
 
Στο πλαίσιο μιας συνεργασίας Νοσοκομείου-Πόλης η COSEM έχει ανοίξει ένα κέντρο υγείας στο νοσοκομείο Λαριμπουαζιέ και έχει αναπτύξει συνεργασία με το νοσοκομείο Νεκέ που έχουν ως κύρια ασχολία να ελαφρύνουν την υπηρεσία των επειγόντων μετά από ειδική ρύθμιση και να υποδεχτούν ασθενείς με ή χωρίς ραντεβού για την γενική ιατρική, τις λήψεις δειγμάτων και τον εμβολιασμό.
Οι 700 επαγγελματίες μας διασφαλίζουν το σύνολο των ιατρικών και οδοντιατρικών πράξεων σε περίπου 4 εκατομμύρια ασθενείς το χρόνο. Υπηρεσίες ιατρικής απεικόνισης, μια δομή άμεσης φροντίδας, ένας τομέας αφιερωμένος στη γυναίκα, ένα εργαστήριο ψηφιακών οδοντικών προθέσεων και ένα εργαστήριο ιατρικής βιολογίας συμπληρώνουν τη προσφορά φροντίδας μας.
Τα κέντρα μας σέβονται τα συμφωνημένα ποσοστά του τομέα 1 και δέχονται την πληρωμή από τους ασφαλιστικούς φορείς. Με συμβάσεις με περισσότερους από 500 φορείς επιπρόσθετης ασφαλιστικής κάλυψης επιτρέπουν στους ασθενείς να αποφύγουν οποιαδήποτε προκαταβολή στη πληρωμή τους. Η παράδοση και η ιατρική υπόληψη του  COSEM,στηρίζονται στις επαγγελματικές και ανθρωπιστικές αξίες των επαγγελματιών μας.

Πρωταρχικός στόχος για την COSEM είναι η προώθηση της πρόσβασης στην φροντίδα, για όλους.

Από το Γραφείο Διασύνδεσης Ιατρικής Σχολής

© 2018 Τμήμα Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστήμιο Κρήτης Σύνδεση χρήστη
Υποστήριξη: MiSUoC/ΚΥΥΤΠΕ