Κυριακή, Δεκεμβρίου 05, 2021

Επιλογή Γλώσσας

DJ-MegaMenu

Διημερίδα 2015

18η Διημερίδα Τμημάτων - Γραφείων Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Τo Πανεπιστήμιο Κρήτης  με μεγάλη χαρά  σας καλωσορίζει στη 18η Διημερίδα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων,  η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Ιουνίου του 2015 στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου.

Στη  Διημερίδα συμμετέχει προσωπικό των Τμημάτων/Γραφείων Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων αλλά και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων των Πανεπιστημίων Ελλάδος και Κύπρου.

Στόχος της Διημερίδας είναι να υπάρξει μια γόνιμη συνάντηση εργασίας για τους συμμετέχοντες, καθώς τα αποτελέσματα των συζητήσεων θα συμβάλουν στην καλύτερη προώθηση θεμάτων που απασχολούν τα Ιδρύματα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις διεθνείς και δημόσιες σχέσεις, και ιδιαίτερα το πρόγραμμα Erasmus για τη μετακίνηση φοιτητών και  προσωπικού. Κατά τη διημερίδα του τρέχοντος έτους συμμετέχουν ομιλητές από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το χώρου των εργασιακών σχέσεων, και από Πανεπιστήμια τα οποία, χάρη στη μακροχρόνια πορεία τους, έχουν να παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές

Με τη στήριξη των χορηγών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, 15 έτη μετά την οργάνωση της 3η  συνάντησης, προχωρεί στη διοργάνωση της 18ης κατά σειρά Διημερίδας.

 

Στα παρακάτω Links μπορείτε να αναζητήσετε σχετικές πληροφορίες:

© 2018 Τμήμα Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστημίου Κρήτης, Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύνδεση χρήστη
Υποστήριξη MiSUoC ΚΠ/Μηχανογράφηση Πανεπιστήμιο Κρήτης