Κυριακή, Απριλίου 28, 2024

Επιλογή Γλώσσας

DJ-MegaMenu

Erasmus 1                 Erasmus 2                            Erasmus 3

  

 ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS+

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2023-2024


Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο η εκδήλωση υποδοχής των εισερχόμενων φοιτητών Erasmus+ για το χειμερινό εξάμηνο 2023/2024.


Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο υποδέχτηκε με χαρά περίπου 60 φοιτητές από διάφορα ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης του εξωτερικού, οι οποίοι θα φοιτήσουν στις Σχολές Φιλοσοφικής, Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου μας κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο.

Στόχος της εκδήλωσης αυτής ήταν να διευκολυνθεί η ομαλή προσαρμογή των φοιτητών από το εξωτερικό  στην πανεπιστημιακή κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρύτανης Οικονομικών και Υποδομών,
Καθηγητής Κ. Σπανουδάκης και η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κυρία Ε. Καψαλάκη. Η ενημέρωση σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας και διαβίωσης, καθώς και η ξενάγηση στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης  έγινε από τα μέλη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων στο Ρέθυμνο.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μέλη του Δικτύου ESN, καθώς και εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων φοιτητών «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ» και UoC SDG Student Hub, οι οποίοι ενημέρωσαν τους φοιτητές για θέματα καθημερινότητας και ένταξής τους στην πανεπιστημιακή φοιτητική κοινότητα.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

© 2018 Τμήμα Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστήμιο Κρήτης Σύνδεση χρήστη
Υποστήριξη: MiSUoC/ΚΥΥΤΠΕ